STN EN ISO 8253-2: 2010 (01 1532), Akustika. Audiometrické skúšobné metódy Časť 2 Audiometria vo zvukovom poli čistými tónmi a úzkopásmovými skúšobnými signálmi (ISO 8253-2: 2009) - Žiaran, Stanislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 8253-2: 1998