STN EN ISO 8253-2: 2010 (01 1532), Akustika. Audiometrické skúšobné metódy Časť 2 Audiometria vo zvukovom poli čistými tónmi a úzkopásmovými skúšobnými signálmi (ISO 8253-2: 2009) - Žiaran, Stanislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 21 Akustika a mechanické kmitanie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 8253-2: 1998
Táto zmena nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 8253-2 z júna 2010, ktorá od 1.6.2010 nahradila STN EN ISO 8253-2 z a.12. 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Stanislav Žiaran. Technická komisia: TK 21 Akustika a mechanické kmitanie
Keywords: normy