STN EN ISO 286-2: 2010 (01 4201), Geometrické špecifikácie výrobkov (GPS). Sústava pravidiel ISO na tolerovanie dĺžkových rozmerov Časť 2 Tabuľky tolerančných tried a medzných odchýlok pre diery a hriadele (ISO 286-2: 2010) (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 286-2: 2010