STN EN ISO 286-2: 2010 (01 4201), Geometrické špecifikácie výrobkov (GPS). Sústava pravidiel ISO na tolerovanie dĺžkových rozmerov Časť 2 Tabuľky tolerančných tried a medzných odchýlok pre diery a hriadele (ISO 286-2: 2010) - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 62 Technická dokumentácia a geometrické špecifikácie výrobkov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 286-2: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 20286-2 z novembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 62 Technická dokumentácia a geometrické špecifikácie výrobkov
Dátum účinnosti opravy normy: január 2014
Keywords: normy