STN EN ISO 1456: 2010 (03 8513), Kovové a iné anorganické povlaky. Elektrolyticky vylúčené povlaky niklu, niklu-chrómu, medi-niklu a medi-niklu-chrómu (ISO 1456: 2009). - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 1456: 2009