STN EN ISO 1456: 2010 (03 8513), Kovové a iné anorganické povlaky. Elektrolyticky vylúčené povlaky niklu, niklu-chrómu, medi-niklu a medi-niklu-chrómu (ISO 1456: 2009). - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 1456: 2009
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 1456 z marca 2010, ktorá od 1.3.2010 nahradila STN EN 12450 z októbra 2001
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii
Keywords: normy