STN EN 10250-3: 2010 (13 2200), Tvarovky na priváranie na tupo Časť 3 Tvárnené austenitické a austeniticko-feritické nehrdzavejúce (duplexné) ocele bez osobitných kontrolných požiadaviek - Košáriová, helena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 10253-3: 2008