STN EN 10250-3: 2010 (13 2200), Tvarovky na priváranie na tupo Časť 3 Tvárnené austenitické a austeniticko-feritické nehrdzavejúce (duplexné) ocele bez osobitných kontrolných požiadaviek - Košáriová, helena; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 10253-3: 2008
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN 10253-3 z apríla 2009
Spracovateľ: Helena Košáriová. Technická komisia: TK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy