STN EN 1984: 2010 (13 3045), Priemyselné armatúry. Oceľové posúvače. - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1984: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 1984 z decembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák.
Keywords: normy