STN EN 12288: 2010 (13 3712), Priemyselné armatúry. Posúvače z medených zliatin. - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12288: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 12288 z októbra 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák.
Keywords: normy