STN EN 1459 + A2: 2010 (26 8804), Bezpečnosť motorových vozíkov. Vozíky s vlastným pohonom a výložníkovým zdvíhacím zariadením (Konsolidovaný text). - Volčko, Vladimír; Vočko, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1459: 1998 + A2: 2010