STN EN 13135-1 + A1: 2010 (27 0040), Žeriavy. Vybavenie Časť 1 Elektrotechnické vybavenie (Konsolidovaný text) - Rusňák, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13135-1: 2003 + A1: 2010