STN EN 13135-1 + A1: 2010 (27 0040), Žeriavy. Vybavenie Časť 1 Elektrotechnické vybavenie (Konsolidovaný text) - Rusňák, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 100 Žeriavy a zdvíhacie zariadenia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13135-1: 2003 + A1: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 13135-1 z novembra 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Rusňák. Technická komisia: TK 100 Žeriavy a zdvíhacie zariadenia
Norma je nahradená normou STN EN 13135 z augusta 2013 v celom rozsahu
Keywords: normy