STN EN 14502-1: 2010 (27 0047), Žeriavy. Vybavenie na zdvíhanie osôb Časť 1 Závesné koše - Rusňák, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14502-1: 2010