STN EN 14502-1: 2010 (27 0047), Žeriavy. Vybavenie na zdvíhanie osôb Časť 1 Závesné koše - Rusňák, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14502-1: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 14502-1 z februára 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Rusňák. Technická komisia: TK 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy
Keywords: normy