STN EN 1808 + A1: 2010 (27 5005), Bezpečnostné požiadavky na závesné plošiny. Konštrukčné výpočty, kritériá stability, konštrukcia. Skúšky (Konsolidovaný text). - Holoda, Jozef; Trnovec, Stanislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1808: 1999 + A1: 2010