STN 33 2000-5-56: 2010, Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 5-56 Výber a stavba elektrických zariadení. Napájanie na bezpečnostné účely - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje HD 60364-5-56: 2010 v slovenskom jazyku