STN 33 2000-5-56: 2010, Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 5-56 Výber a stavba elektrických zariadení. Napájanie na bezpečnostné účely - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 84 Elektrické inštalácie a ochrana pred zásahom elektrickým prúdom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje HD 60364-5-56: 2010 v slovenskom jazyku
Táto norma nahrádza STN 33 2000-5-56 z júna 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 84 Elektrické inštalácie a ochrana pred zásahom elektrickým prúdom
Norma je nahradená normou STN 33 2000-5-56 z decembra 2019 v celom rozsahu. Používať sa môže do 7. 12. 2021
Keywords: normy