STN ISO 8528-12: 2010 (33 3140), Striedavé zdrojové agregáty poháňané piestovými spaľovacími motormi Časť 12 Núdzové zdroje na bezpečnostné účely - Gilian, František (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 8528-12: 1997