STN ISO 8528-12: 2010 (33 3140), Striedavé zdrojové agregáty poháňané piestovými spaľovacími motormi Časť 12 Núdzové zdroje na bezpečnostné účely - Gilian, František; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 8528-12: 1997
Norma je zrušená od 01. 08. 2023 bez náhrady
Spracovateľ: František Gilian. Technická komisia: TK 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom
Keywords: normy