STN EN 60695-1-10: 2010 (34 5630), Skúšanie nebezpečenstva požiaru Časť 1-10 Návod na posudzovanie požiarneho nebezpečenstva elektrotechnických výrobkov. Všeobecné usmernenia - Gilian, František (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60695-1-10: 2010