STN EN 60695-1-10: 2010 (34 5630), Skúšanie nebezpečenstva požiaru Časť 1-10 Návod na posudzovanie požiarneho nebezpečenstva elektrotechnických výrobkov. Všeobecné usmernenia - Gilian, František; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 53 Káble a elektroizolačné materiály (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60695-1-10: 2010
Táto norma čiastočne nahrádza STN EN 60695-1-1 zo septembra 2001. STN EN 60695-1-1 zo septembra 2001 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.3.2013
Spracovateľ: František Gilian. Technická komisia: TK 53 Káble a elektroizolačné materiály
Keywords: normy