STN ISO/IEC 15420: 2010 (36 9784), Informačné technológie. Automatická identifikácia a spôsoby uchovávania údajov. Špecifikácie čiarového kódu EAN/UPC. - Štaffan, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu normy ISO/IEC 15420: 2009