STN ISO/IEC 15420: 2010 (36 9784), Informačné technológie. Automatická identifikácia a spôsoby uchovávania údajov. Špecifikácie čiarového kódu EAN/UPC. - Štaffan, Miroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 37 Informačné technológie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu normy ISO/IEC 15420: 2009
Táto norma nahrádza STN 77 0061 zo 16.3.1987 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Štaffan. Technická komisia: TK 37 Informačné technológie
Keywords: normy