STN EN 10343: 2010 (42 0123), Ocele na zušľachťovanie na konštrukčné účely. Technické dodacie podmienky. - Košáriová, Helena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 10343: 2009