STN EN 10343: 2010 (42 0123), Ocele na zušľachťovanie na konštrukčné účely. Technické dodacie podmienky. - Košáriová, Helena; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 10343: 2009
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 10343 zo septembra 2009
Spracovateľ: Helena Košáriová. Technická komisia: TK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy