STN EN 10088-4: 2010 (42 0907), Nehrdzavejúce ocele Časť 4 Technické dodacie podmienky na plechy/platne a pásy z nehrdzavejúcich ocelí na konštrukčné účely - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou EN 10088-4: 2009