STN EN 10088-4: 2010 (42 0907), Nehrdzavejúce ocele Časť 4 Technické dodacie podmienky na plechy/platne a pásy z nehrdzavejúcich ocelí na konštrukčné účely - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou EN 10088-4: 2009
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 10088-4 z októbra 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ladislav Brodňan. Technická komisia: TK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy