STN ISO 9895: 2010 (50 0481), Papier a lepenka. Pevnosť v tlaku. Skúška s malou upínacou dĺžkou. - Novák, Erich (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 9895: 2008