STN ISO 9895: 2010 (50 0481), Papier a lepenka. Pevnosť v tlaku. Skúška s malou upínacou dĺžkou. - Novák, Erich; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 19 Buničina, papier, lepenka a papierové obaly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 9895: 2008
Táto norma nahrádza STN ISO 9895 z augusta 1996 v celom rozsahu
Spracovateľ: Erich Novák. Technická komisia: TK 19 Buničina, papier, lepenka a papierové obaly
Keywords: normy