STN P ISO/TS 22964: 2010 [neplatná] (57 0542), Mlieko a mliečné výrobky. Dôkaz Enterobacter sakazakii. - Kaclíková, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto predbežná norma obsahuje slovenskú verziu ISO/TS 22964: 2006