STN P ISO/TS 22964: 2010 [neplatná] (57 0542), Mlieko a mliečné výrobky. Dôkaz Enterobacter sakazakii. - Kaclíková, Eva; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 78 Poľnohospodárske peodukty a potravinárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto predbežná norma obsahuje slovenskú verziu ISO/TS 22964: 2006
Táto predbežná norma je určená na overenie
Norma je neplatná od 1. 8. 2022
Spracovateľ: Eva Kaclíková. Technická komisia: TK 78 Poľnohospodárske peodukty a potravinárske výrobky
Keywords: normy