STN EN ISO 1628-3: 2010 (64 0325), Plasty. Stanovenie viskozity polymérov v zriedenom roztoku kapilárnymi viskozimetrami Časť 3 Polyetylény a polypropylény (ISO 1628-3: 2010) - Molnárová, Vlasta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 39 Plasty (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 1628-3: 2010
Táto norma nahrádza STN EN ISO 1628-3 z februára 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Vlasta Molnárová. Technická komisia: TK 39 Plasty
Keywords: normy