STN EN 14023: 2010 (65 7208), Asfalty a asfaltové spojivá. Súbor požiadaviek na asfalty modifikované polymérom. - Šoková, Mária (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14023: 2010