STN EN 15434 + A1: 2010 (70 1641), Sklo v stavebnístve. Konštrukčné tesniace materiály a/alebo tesniace materiály odolné proti UV žiareniu (na použitie v konštrukčných zaskleniach a/alebo v izolačných sklách s nechráneným utesnením). Norma na výrobok (Konsolidovaný text). - Kaššová, Jarmila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15434: 2006 + A1: 2010