STN EN 15434 + A1: 2010 (70 1641), Sklo v stavebnístve. Konštrukčné tesniace materiály a/alebo tesniace materiály odolné proti UV žiareniu (na použitie v konštrukčných zaskleniach a/alebo v izolačných sklách s nechráneným utesnením). Norma na výrobok (Konsolidovaný text). - Kaššová, Jarmila; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 96 Otvorové výplne a ľahké obvodové plášte (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15434: 2006 + A1: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 15434 z januára 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jarmila Kaššová. Technická komisia: TK 96 Otvorové výplne a ľahké obvodové plášte
Keywords: normy