STN EN 196-8: 2010 (72 2100), Metódy skúšania cementu Časť 8 Stanovenie hydratačného tepla. Rozpúšťacia metóda - Polťáková-Krížiková, Emília (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 196-8: 2010