STN EN 196-9: 2010 (72 2100), Metódy skúšania cementu Časť 9 Stanovenie hydratačného tepla. Semiadiabatická metóda - Polťáková-Krížiková, Emília (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 196-9: 2010