STN EN 196-9: 2010 (72 2100), Metódy skúšania cementu Časť 9 Stanovenie hydratačného tepla. Semiadiabatická metóda - Polťáková-Krížiková, Emília; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 40 Anorganické spojivá a malty (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 196-9: 2010
Táto norms nahrádza STN EN 196-9 z júna 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Emília Polťáková-Krížiková. Technická komisia: TK 40 Anorganické spojivá a malty
Keywords: normy