STN EN 15743: 2010 (72 2130), Vysokopecný síranový cement. Zloženie, špecifikácie a kritériá zhody. - Polóniová, Veronika; Tchingnabe Palou, Martin (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15743: 2010