STN EN 15743: 2010 (72 2130), Vysokopecný síranový cement. Zloženie, špecifikácie a kritériá zhody. - Polóniová, Veronika; Tchingnabe Palou, Martin; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 40 Anorganické spojivá a malty (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15743: 2010
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 15743 z augusta 2010 v celom rozsahu
Spracovateľ: Veronika Polóniová, Martin Tchingnabe Palou. Technická komisia: TK 40 Anorganické spojivá a malty
Keywords: normy