STN EN 206-9: 2010 (73 2403), Betón Časť 9 Dopĺňajúce pravidlá pre samozhutniteľný betón (SZB) - Marec, Miloš (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 206-9: 2010