STN EN 206-9: 2010 (73 2403), Betón Časť 9 Dopĺňajúce pravidlá pre samozhutniteľný betón (SZB) - Marec, Miloš; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 206-9: 2010
Spracovateľ: Miloš Marec. Technická komisia: TK 5 Betónové konštrukcie
Norma je nahradená normou STN EN 206 z januára 2015 v celom rozsahu
Keywords: normy