STN EN 15823: 2010 (77 4002), Obaly. Braillovo písmo na obaloch na liečivé produkty. - Pobjecký, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 90 Obaly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15823: 2010
Spracovateľ: Ivan Pobjecký. Technická komisia: TK 90 Obaly
Keywords: normy