STN EN 421: 2010 (83 2326), Ochranné rukavice proti ionizujúcemu žiareniu a rádioaktívnemu zamoreniu. - Taraba, Pavol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 421: 2010