STN EN 421: 2010 (83 2326), Ochranné rukavice proti ionizujúcemu žiareniu a rádioaktívnemu zamoreniu. - Taraba, Pavol; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 91 Osobné ochranné prostriedky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 421: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 421 z júna 1998 v celom rozsahu
Spracovateľ: Pavol Taraba. Technická komisia: TK 91 Osobné ochranné prostriedky
Keywords: normy