STN EN 14527 + A1: 2010 (91 4118), Sprchovacie vaničky na domáce použitie (Konsolidovaný text). - Molnárová, Vlasta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14527: 2006 + A1: 2010