STN EN 14527 + A1: 2010 (91 4118), Sprchovacie vaničky na domáce použitie (Konsolidovaný text). - Molnárová, Vlasta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 1 Vodovody a kanalizácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14527: 2006 + A1: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 14527 z novembra 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Vlasta Molnárová. Technická komisia: TK 1 Vodovody a kanalizácie
Keywords: normy