STN EN 1147: 2010 (92 0602), Prenosné rebríky pre hasičské jednotky. - Gatial, Miroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1147: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 1147 z júna 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Gatial. Technická komisia: TK 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom
Keywords: normy