STN EN ISO 1182: 2010 (92 0831), Skúšky reakcie výrobkov na oheň. Skúška nehorľavosti (ISO 1182: 2010). - Rástocký, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 1182: 2010